Op donderdag 7 januari start een nieuwe Puppy & Basiscursus. Er is nog plaats!

School's in

Gepubliceerd op 12 oktober 2019 om 12:38

In dagboek stijl

Het is alweer even geleden dat ik een blogbericht geplaats heb. Gelukkig ben ik zelf niet stil blijven staan. Ondertussen ben ik volop bezig met mijn studie en heb ik de eerste twee praktijk dagen al achter de rug. Het zijn lange dagen van 8 á 9 uur met ontzettend veel informatie en lesstof. Maar ik geniet er ook heel erg van.

Ook heb ik diverse seminars bijgewoont, zoals een vuurwerk lezing, pijn bij honden en de belevingswereld van honden. Dit in combinatie met alle boeken en schrijfelijke cursussen die ik nog op de kop heb weten te tikken loopt mijn motortje soepel en durf ik te zeggen dat het begin er is. 

Ik ga niet nog een blogbericht wijden aan vuurwerk training, op diverse hondenplatforms zijn de meest efficiente trainingen nauwkeurig beschreven dus ga vooral eens kijken op www.doggo.nl of bij www.moniquebladder.nl. 

Wel heb ik enkele trainingen gepland staan, welke ook gefilmt zullen worden. De website zal uitgebreidt worden met een youtube kanaal waarop ik tzt diverse filmpjes zal plaatsen met een linkje daar het desbetreffende blogbericht. 

Maar voor nu ligt de focus bij het behalen van mijn diplopa's, het eerste papiertje (hoop ik) op 18 december in ontvangst te mogen nemen. Ik ga ervan uit van wel, voel  me erg zelfverzekerd en weet dat ik de stof beheers. Zo lang de faalangst binnen de perken blijft en me niet gaan overheersen is de kans klein dat ik niet slagen zal. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.