Op donderdag 7 januari start een nieuwe Puppy & Basiscursus. Er is nog plaats!

Het is een tijdje geleden

Gepubliceerd op 22 juni 2020 om 09:52

Het is een tijdje geleden dat er een nieuw artikel online gekomen is. Niet heel gek, want ik heb het verschrikkelijk druk. 
Naast mijn vaste baan bij IKEA ben ik ondertussen ook 100% werkzaam op mijn stage adres als instructeur, volg ik twee opleidingen naast elkaar en druppelen er ook verschillende privé klanten binnen voor consulten en training. 
Daarnaast heb ik natuurlijk ook nog mijn eigen dieren, mijn gezin en alle verplichtingen die daarbij horen. Dus mijn hoofd begint een beetje uit de voegen te scheuren en eigenlijk is het tijd voor een beetje pas op de plaats. Maar.. vanaf 10 juli sluit ik de eerste module af van de opleiding tot gedragstherapeut en heb ik ook meteen 3 weken vakantie en heb ik doen besluiten om in ieder geval de komende periode nog niet te starten met de hondenuitlaatservice.

Summer of 2020

Tja, dat het allemaal een beetje anders loopt dat gepland voor iedereen is geen verrassing. 
De 4 daagse summerschool is afgelast en ook verschillende evenementen kunnen niet `op groot platform doorgaan. 
Gelukkig geeft onze moderne technologie ons wel andere mogelijkheden waardoor ik gelukkig het instructeurscongres en de kind/hond manifestatie online bij kan wonen.
Ook de lesdag Buitenlandse hond is weer opnieuw gepland en neem ik deel aan de Hoopers instructeurscursus in Augustus. 

Eigen trainingsveld

Aan het eind van de zomervakantie hoop ik dat mijn eigen trainingsveld ook klaar is. 
Ik heb een super locatie weten te bemachtigen. Niet super groot, maar helemaal afgezet en met geweldige mogelijkheden. 

En verder

Verder proberen we overal het beste van te maken. We zijn thuis ook lekker aan de gang met de voor en achtertuin en gaan een gedeelte van onze vakantie gebruiken om onze caravan in een nieuw jasje te steken. Zo houden we elkaar bezig en krijgen we ook nog wat noodzakelijke klusjes af. 
De volgende keer kun je weer een ` echt´ artikel verwachten ;) 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.